Hej Blivande medlem:

Vill ni bli medlem i Kristianstad karting Klubb kan det göras på följande sätt:

Fyll i formuläret nedan

- Det går även bra att kontakta oss via e-post till This is a mailto link

Då skriver ni ner era uppgifter enligt nedan så kontaktar vi er.

- Förman Efternamn:

- Adress:

- Mobilnummer:

- E-post:

- Personnummer:

OBS: FÖr medlem under 15 år skall målman anges

- Medlemstyp:

Avgifter för medlemskap i klubben 2020:

Medlem - Säsongskort entré 300 :-
Medlemskap familj - Säsongskort entré 500 :-
Aktiv medlem inklusive träningskort 1800:-
Familj med en aktiv förare inklusive träningskort 1800:-
Familj med två aktiva förare inklusive träningskort 1900:-
Familj med tre aktiva förare inklusive träningskort 2000:-
Familj med fyra aktiva förare inklusive träningskort 2100:-
Träningsavgift för icke medlem 300:-

När man blir medlem förväntas det att man hjälper till på anläggningen vid ett antal dagar om varje år. Det kan vara varierande uppgifter såsom träningsansvarig, funktionär eller underhåll. Bankgiro: 181-9382

Swish: 1231068147

Org.nr:838200-7121

Väl mött på Åsum Ring.

//Styrelsen

Välj typ av medlemskap

Välj om du vill ta del av föreningens verksamhet som aktiv utövare eller endast ansöka om medlemskap i föreningen. För att utöva en idrott ska du markera kryssrutan för den idrotten under "Jag vill vara aktiv i följande idrotter". Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen, markera de du önskar vara aktiv inom.

Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Ange dina personuppgifter
Om dina uppgifter redan finns i annan organisation i IdrottOnline kommer uppgifterna du har angivit inte att sparas i IdrottOnline. Dina tidigare uppgifter kommer finnas kvar. Om du sedan tidigare har en manuellt angiven kontaktadress inlagd i IdrottOnline så kan du automatiskt uppdatera denna till din folkbokföringsadress genom att kryssa i kryssrutan nedan. Om du vill ändra någon av dina andra kontaktuppgifter, vänligen kontakta föreningen.

Du är under 18 år, ange minst en målsman

Postadress: