Hej Blivande medlem:

Vill ni bli medlem i Kristianstad karting Klubb kan det göras på följande sätt:

Fyll i formuläret nedan

- Besök banan på någon av träningstiderna, och fråga efter Tobias Groth så hjälper de er vidare med hur det går till.

Säkrast kan vara att ringa först, då kan ni nå Tobias på nedan nummer.

Telefon till Tobias: 0727-31 99 47

- Det går även bra att kontakta oss via e-post till This is a mailto link

Då skriver ni ner era uppgifter enligt nedan så kontaktar vi er.

- Förman Efternamn:

- Adress:

- Mobilnummer:

- E-post:

- Personnummer:

- Medlemstyp:

Avgifter för medlemskap i klubben 2017:

Stöd medlem - Säsongskort entré 250 :-
Aktiv medlem inklusive träningskort 1700:-
Familj med en aktiv medlem inklusive träningskort 1700:-
Familj med två aktiva medlemmar inklusive träningskort 1800:-
Familj med tre eller fler aktiva medlemmar inklusive träningskort 1900:-
Träningsavgift för icke medlem 250 :-

När man blir medlem förväntas det att man hjälper till på anläggningen vid ett antal dagar om varje år. Det kan vara varierande uppgifter såsom träningsansvarig, funktionär eller underhåll. Kravet för att kunna lösa ett träningskort är att man som förare har sin licens i klubben.

Org.nr:838200-7121 Bankgiro: 181-9382

Väl mött på Åsum Ring.

//Styrelsen

Välj typ av medlemskap

Den idrott som du planerar att utföra i föreningen är den idrott som du ska kryssa i som aktiv. Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen.

Du kan alltid söka medlemskap i föreningen utan att utöva någon av dess idrotter och då kryssar du i "Jag ansöker endast om medlemskap".

Personuppgiftslagen
För de medlemmar som önskar vara aktiva inom en eller flera idrotter

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

För de medlemmar som enbart ansöker om medlemskap

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen, behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedata, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret.

För att möjliggöra en säker identifiering önskar föreningen i sitt medlemsregister behandla även ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer i nästa steg samtycker du till att behandling av personnummer sker inom ramen för föreningens medlemsregister i IdrottOnline och för föreningsadministrativa åtgärder. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att kontakta föreningens IdrottOnline-administratör. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter